Polyfunkčný dom v Žarnovici

Polyfunkčný dom v Žarnovici

Popis nehnuteľnosti

Ikonreality Vám ponúka exkluzívne na predaj polyfunkčný dom v meste Žarnovica. Dom má výbornú polohu v centre mesta.

Budova je vhodná na bývanie, podnikanie alebo kombináciu týchto možností. Ale aj ako výborná investičná príležitosť. Výťažok z prenájmu celého objektu je cca. 1500 € mesačne.

Celková plocha pozemku je 474 m2, z toho zastavaná plocha domu je 133 m2. Pozostáva z prízemia a dvoch poschodí.

Dispozičné riešenie:

Prízemie – 3 samostatné priestory na prenájom, každý priestor má samostatný vchod. Pred budovou sa nachádza aj parkovisko.

Na poschodí sa nachádza priestranný 4 – izbový mezonetový byt. Prvé poschodie pozostáva z pracovne, obývačky, kuchyne, kúpeľne a samostatného WC, na druhom poschodí sa nachádzajú dve priestranné izby, a príprava na WC a kúpeľňu.

Byt prešiel v roku 2023 čiastočnou rekonštrukciou, nové plávajúce podlahy v izbách, nové omietky, nový plynový kotol. Na prvom poschodí bytu je podlahové kúrenie, druhé poschodie je vykurované radiátormi. V obývačke na prvom poschodí sa nachádza klimatizácia. Dom sa predáva spolu so zariadením.

Dom je pripojený na všetky inžinierske siete – plyn, mestská vody, kanalizácia. Celý objekt vrátané pozemku má kamerový systém.

Mesto Žarnovica disponuje s kompletnou občianskou vybavenosťou a výbornou dostupnosťou na rýchlostnú cestu R1. V blízkosti domu sa nachádza škola, potraviny, pekáreň, kaviareň.

Cena: 275 000 €

V cene je zahrnutá provízia RK, kompletný právny servis, katastrálne konanie. V prípade potreby za Vás vybavíme aj úver na financovanie Vašej nehnuteľnosti.

V prípade bližších informácií alebo záujmu o obhliadku nás prosím kontaktujte:

Mgr. Ing. Natália Lovecká

0944 590 214

Zaujala Vás naša ponuka? Radi Vám povieme viac...